Dit is GEENSTIJL oops, nee, GAYSTIJL !
RSS icoon Email icoon
 • Gay Nieuws 24 September 2013

  Geplaatst op september 24th, 2013 administrator Geen reactie
  • Hiv is mogelijk tegen 2030 geen epidemie meer.
   Tegen 2030 is het mogelijk dat de strijd tegen hiv gestreden is. Dat zou te danken zijn aan de vooruitgang op het gebied van preventie en betere behandelingen. Dat heeft de vervangende directeur van het UNAIDS programma gezegd tijdens een conferentie in Panama.
  • La vie d’ Adèle in avant-première op Holebifilmfestival Vlaams-Brabant.
   Het Holebifilmfestival 2013 mag vrijdag 4 oktober uitpakken met de avant-première van Gouden Palm-winnaar “La vie d’ Adèle, Chapitres 1 & 2” in Kinepolis Leuven. Het gaat om een vooruitgeschoven activiteit want het festival, dat al aan zijn dertiende editie toe is, loopt van 6 tot 22 november in negen verschillende steden en gemeenten in Vlaams-Brabant.
  • Hasseltse holebi-jongeren lanceren startweek
   ‘Inderdaad’, de Limburgse holebi-jongerenvereniging organiseert een startweek. Van maandag 30 september tot vrijdag 4 oktober vindt elke avond een activiteit plaats, gericht op holebi’s en vrienden tot 30 jaar. Onder meer een studentencafé, bowlen, een kroegentocht en een informatieve activiteit omtrent de holebi-cultus staan op het programma. De activiteiten vinden plaats in Hasselt en op de Universitaire Campus van Diepenbeek.
  • Roze Huizen hangen vredesvlag uit
   De Vredesweek vindt dit jaar plaats van 21 september tot 2 oktober. Ook çavaria – de Vlaamse koepel van holebi- en transgenderorganisaties – neemt er aan deel. De verschillende Roze Huizen hangen deze week de vredesvlag uit.

  Laat een bericht achter