Dit is GEENSTIJL oops, nee, GAYSTIJL !
RSS icoon Email icoon
 • Gay Nieuws 27 April 2012

  Geplaatst op april 27th, 2012 administrator Geen reactie
  • Mogelijk ook anti-homo wet in Riga
   In Riga is er een voorstel ingediend bij het stadsbestuur dat de ‘propaganda van homoseksualiteit’ aan banden moet leggen. Gemeenteraadslid Jānis Šmits van de lokale patriotische partij Eer om Riga te dienen heeft voorgesteld om dit aan het huidige stadsreglement van de Letse hoofdstad toe te voegen.
  • Twintig procent interraciale holebikoppels in VS
   Eén op de vijf Amerikaanse homoseksuele en lesbische koppels is een interraciaal koppel. Dat blijkt uit onlangs geanalyseerde data van de census die in 2010 werd gedaan bij de Amerikaanse bevolking.
  • Eerste afleveringen Vlaamse ‘Uit de kast’ ingeblikt
   De opnames voor de VTM-versie van het Nederlandse programma ‘Uit De Kast’ zijn volop aan de gang. De eerste vijf afleveringen zijn ingeblikt zo laat Bram Bierkens weten via Facebook. Samen met het productiehuis Fremantlemedia werkt hij aan de reeks die dit najaar te zien zal zijn op VTM.
  • Homo’s beroofd na afspraakjes via gay-chatsite
   In Kampen, Steenwijk en Zwolle zijn de afgelopen maanden vijf mannen beroofd, nadat ze een afspraakje hadden gemaakt via een gay-chatsite. Na een paar keer chatten maakten ze een persoonlijke afspraak. Bij die ontmoeting werd eerst geld van het slachtoffer geëist en met geweld gedreigd als er niet snel genoeg geld op tafel kwam. In […]
  • Roze feesten rond Koninginnedag 2012
   De homohoreca laat van zich spreken tijdens Koninginnenacht en Koninginnedag, zondag 29 en maandag 30 april. Op Koninginnedag is het hele land één grote garage sale en zijn er allerlei straatfeesten en indoor party’s. Amsterdam moet het dit jaar rustiger aan doen: de regels zijn aangescherpt en er komt bijvoorbeeld geen groot straatfeest in de […]
  • Homo’s gebruiken veel meer drugs
   Uit onderzoek van homo’organisatie Stonewall blijkt dat een aanzienlijk deel van de homo’s harddrugs gebruikt.

  Laat een bericht achter