Dit is GEENSTIJL oops, nee, GAYSTIJL !
RSS icoon Email icoon
 • Gaylive.be

  Gepost: July 16, 2018, 3:00 pm

  Meer dan tienduizend atleten ingeschreven voor de Gay Games in Parijs

  Volgende maand zullen meer dan tienduizend atleten meedoen aan de tiende editie van de Gay Games in Parijs. Op vier juli werden de inschrijvingen afgesloten en in totaal hebben 10.317 atleten zich geregistreerd. Dat zijn er 3.000 meer dan voor de Gay Games in Cleveland vier jaar geleden. Ongeveer evenveel deden er acht jaar geleden mee in Keulen.
  Gepost: July 9, 2018, 7:00 pm

  Paulien De Groote stapt uit het leven

  Gepost: July 7, 2018, 9:00 am

  Derde geslacht komt er voorlopig niet in ons land

  Momenteel zijn er in ons land geen plannen om het derde geslacht toe te laten. Dat blijkt uit een antwoord van minister van Justitie Koen Geens (CD&V) op een vraag van volksvertegenwoordiger Ine Somers (Open VLD). De minister hoopt dat de wet die transseksuelen toelaat om op een vrij makkelijke manier hun gender te laten veranderen op hun geboorteakte, een oplossing biedt voor interseksuelen wiens geslacht verkeerd werd geregistreerd bij hun geboorte.
  Gepost: June 28, 2018, 9:00 pm

  Israelische worstelkampioen komt uit de kast

  Gepost: June 26, 2018, 10:00 pm

  Naakte roeiers niet meer welkom op Instagram

  De instagramaccount van het Britse roeiteam dat sinds 2009 jaarlijks een naaktkalender tegen homofobie uitbrengt is permanent opgeheven. Dat heeft de social mediamanager van de Warwick Rowers, Lucas Etienne, bekend gemaakt. Wat de reden is voor de schorsing van de account is niet duidelijk.
  Gepost: June 22, 2018, 11:00 am

  FIFA opent onderzoek naar homofobe liederen tijdens Duitsland-Mexico

  FIFA heeft een disciplinair onderzoek geopend tegen Mexico nadat hun supporters anti-homo liederen hebben gezongen tijdens de wedstrijd van Mexico tegen Duitsland van afgelopen zondag. Mexicaanse supporters zongen zulke liederen tijdens de 24ste minuut.
  Gepost: June 19, 2018, 6:00 am

  Antwerpen vraagt meer respect voor holebi's en transgenders

  Verschillende Antwerpse stadsmonumenten krijgen nog tot 17 juni een regenboogverlichting. Op vele plaatsen is de typische stralende A vervangen door een regenboog-A. Dit alles maakt deel uit van de hoffelijkheidscampagne van de Stad Antwerpen. Dit jaar ligt de focus op holebi- en trans*fobie. Zowel in het straatbeeld als de verschillende online-kanalen krijgen de regenboogkleuren een voorname plaats.
  Gepost: June 13, 2018, 8:00 pm