Dit is GEENSTIJL oops, nee, GAYSTIJL !
RSS icoon Email icoon
 • Gaylive.be

  Ziekteverzekeraar betaalt 17 miljoen schadevergoeding na lekken hiv-status van klanten

  De Amerikaanse verzekeraar Aetna gaat maar liefst 17 miljoen dollar uitbetalen aan 13.400 klanten wiens hiv-status vorig jaar per ongeluk bekend gemaakt werd. De status van de mensen die hiv-medicatie of PrEp namen was zichtbaar doorheen de enveloppen waarin brieven zaten met nieuwe instructies om hun medicatie terug betaald te krijgen.
  Gepost: January 18, 2018, 7:00 pm

  Video: Bekendste showqueens worden United Queens

  Gepost: January 17, 2018, 2:00 pm

  "Verblijfsrecht in Europese landen moet ook toegekend worden als homo-huwelijk niet erkend wordt" (+)

  Europese Landen die het homo-huwelijk niet erkennen moeten alle rechten van getrouwde heterokoppels geven aan de echtgenoot van hun staatsburgers die toch in het buitenland met een partner van hetzelfde geslacht getrouwd zijn . Dat is het standpunt van de Belgische advocaat-generaal Melchior Wathelet van het Europese Hof van Justitie in een zaak die een Roemeense burger tegen de Roemeense staat heeft aangespannen omdat zijn echtgenoot geen permanent verblijfsrecht krijgt omdat het land het homo-huwelijk niet erkend. Als de rechters de redenering van Wathelet volgen kan dit verregaande gevolgen hebben voor Europese landen die geen huwelijk tussen twee mensen van hetzelfde geslacht erkennen.
  Gepost: January 13, 2018, 4:00 pm

  Cavaria maakt genomineerden voor Awards bekend

  Gepost: January 12, 2018, 5:00 pm

  Video:Gezondheid van Marieke Vervoort gaat snel achteruit

  Het gaat niet goed met voormalig rolstoelatlete Marieke Vervoort (38). De laatste paar weken is haar gezondheid snel achteruit gegaan. Sinds eind december worden de ziekenhuisbezoeken ook steeds frequenter en heeft ze te maken gehad met enkele problemen met haar poortkatheter waarlangs haar medicatie in haar lichaam wordt gebracht. Daarom is Marieke Vervoort haar euthanasiepapieren in orde aan het brengen.
  Gepost: January 9, 2018, 9:00 pm

  Video: Opnieuw een homo aangevallen in Amsterdam

  Gepost: January 8, 2018, 8:00 pm

  Lichaam Miss Trans America dood teruggevonden

  Vrijdagavond is het lichaam van de 42-jarige Miss Trans America gevonden in haar huis in Massachusetts. Christa Leigh Steele-Knudslien werd neergestoken. Haar man Mark Steele-Knudslien werd door de politie gearresteerd nadat hij bekende dat hij zijn vrouw vermoord had.
  Gepost: January 8, 2018, 7:00 pm

  Nieuwe transgenderwet van kracht

  Vanaf woensdag (3 januari) is het voor transgenders veel gemakkelijker geworden om hun genderaanduiding te laten aanpassen op hun identiteitspapieren. In Deurne stond Marleen Hofkens als eerste aan het districtshuis van Deurne om haar zender officieel te laten veranderen.
  Gepost: January 3, 2018, 9:00 pm

  Meer dan 1000 koppels deden mee aan relatieonderzoek

  Gepost: January 2, 2018, 9:00 pm