Dit is GEENSTIJL oops, nee, GAYSTIJL !
RSS icoon Email icoon
 • Gaylive.be

  Jongens van Trinxx bespuwd tijdens optredens

  Gepost: April 20, 2018, 1:00 pm

  Grijpt Marokko naast de wereldbeker 2026 omdat homoseksualiteit strafbaar is?

  De FIFA hekelt het feit dat Marokko verzwegen heeft dat homoseksualiteit in het land strafbaar is. Het Noord-Afrikaanse land is kandidaat om de wereldbeker voetbal te organiseren in 2026. Afgelopen maandag bezocht een delegatie van de FIFA de locaties waar de voetbalwedstrijden in 2026 moeten doorgaan.
  Gepost: April 18, 2018, 8:00 pm

  Radio Max zendt Holebi Top 100 uit

  Gepost: April 18, 2018, 8:00 pm

  Levenslange gevangenisstraf voor opzettelijke hiv-besmetting

  Een Brit die met opzet vijf mannen met wie hij afsprak besmette met hiv heeft een levenslange gevangenisstraf gekregen. De 27-jarige Daryll Rowe kan pas ten vroegste over twaalf jaar vrijkomen. De man stond ook terecht voor de poging tot besmetting van vijf andere internetdates.
  Gepost: April 18, 2018, 8:00 pm

  Conchita Wurst maakt hiv-status bekend na chantage

  Eurovisie songfestival-winnares Conchita Wurst heeft bekend gemaakt dat ze hiv-positief is. Thomas Neuwirth, die met zijn alter-ego het songfestival won in 2014 maakte het nieuws bekend via Instagram nadat iemand hem probeerde de chanteren met zijn seropositieve status.
  Gepost: April 16, 2018, 8:00 pm

  Nieuwe arrestaties in zaak van extreem homogeweld in Dordrecht

  De Nederlandse politie heeft reeds zes jongeren opgepakt die betrokken zouden zijn bij de brutale aanval op een homo in Dordrecht.
  Gepost: April 10, 2018, 9:00 pm

  TrinXX naar live-shows Belgium Got Talent

  Gepost: April 7, 2018, 6:00 am

  Vijf homoseksuele Tsjetsjeense vluchtelingen hebben een humanitair visum gekregen voor ons land van Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA). Ze riskeerden in eigen land vervolgd te worden vanwege hun seksuele geaardheid. Dat schrijven De Morgen en de kranten van Sudpresse vrijdag.
  Gepost: April 6, 2018, 9:00 am

  Krijgt Swaziland dit jaar voor de eerste keer een pride-optocht?

  In Swaziland hopen enkele LGBT-activisten in juni voor de eerste keer een Pride festival en optocht te houden. De belangengroepering The Rock of Hope heeft een aanvraag ingediend om een optocht met afsluitende picknick of festival te organiseren in de stad Mbabane.
  Gepost: April 5, 2018, 10:00 am

  Geval van extreem homofoob geweld in Dordrecht

  Vrijdag op zaterdagnacht is in Dordrecht een 28-jarige man het slachtoffer geworden van extreem homofoob geweld. De man had via de datingapp Grindr afgesproken maar werd bij aankomst aangevallen door minstens zestien mannen. De politie arresteerde een veertienjarige jongen die betrokken zou zijn bij de aanval.
  Gepost: April 3, 2018, 1:00 pm